Skip to content
19/01/2011 / mediaxplain

Versterking PR-team Mediaxplain*

Mediaxplain* heeft een nieuwe medewerker aangetrokken om de organisatie te versterken op het gebied van PR; Maartje Dirkse.

Maartje is in dienst getreden als PR-Consultant en is medeverantwoordelijk voor het adviseren en uitvoeren van PR-activiteiten. Ze werkte hiervoor als Marketing Research Medewerker bij SBS Broadcasting en heeft daarnaast een journalistieke achtergrond. Binnen Mediaxplain* werkt Maartje samen met PR & Activation Director Christiaan van Betuw en PR-Consultant Rianne de Vries.

PR Mediaxplain*
De PR-tak van Mediaxplain* bestaat sinds 2009 en houdt zich naast de traditionele vormen van public relations ook bezig met advies en uitvoering op het gebied van marketingpartnerships, buzz- & nieuwsmonitoring, social media strategieën en actiemarketing. Inmiddels behoren klanten als Park-Line, The Phone House, VSM en Friesland Bank tot de opdrachtgevers. Voor laatstgenoemde is half januari een succesvolle campagne gerealiseerd over het spaargedrag van Nederlanders, welke publicaties in o.a. FD, NRC en Radio 1 tot gevolg had.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: