Skip to content
24/01/2011 / mediaxplain

Mediaxplain* verwelkomt Ambiance Zonwering

Een zonnig begin van het nieuwe jaar voor Mediaxplain*. Ambiance Zonwering heeft besloten haar mediabelangen onder te brengen bij  Mediaxplain*. Dit jaar neemt het strategische mediabureau onder andere de non-spot inkoop voor haar rekening. Daarnaast adviseert Mediaxplain* over de inzet van foldermateriaal en van “Ambiance”, het glossy magazine dat Ambiance dit voorjaar zal uitbrengen.

Vincent Zacht, verantwoordelijk voor de marketing & communicatie bij Ambiance Zonwering, over de keuze voor Mediaxplain*; “Ambiance Zonwering heeft voor Mediaxplain* gekozen vanwege de nieuwe en heldere kijk op media. Daarnaast zijn ze to the point en effectgericht. Dit sluit naadloos aan bij de aanpak en focuspunten van Ambiance.” 

Over Ambiance Zonwering
Ambiance Zonwering is een marketinggestuurde organisatie in de zonweringbranche. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en met vijftig zonweringspecialisten vormt de organisatie een landelijk netwerk met een jarenlange ervaring op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen en raamdecoratie. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: