Skip to content
02/02/2011 / mediaxplain

Kamera Express naar Mediaxplain*

 Kamera Express, de grootste kamerawinkel van Nederland,  heeft er voor gekozen haar mediabelangen onder te brengen bij Mediaxplain*. Mediaxplain* is, als strategisch mediabureau, verantwoordelijk voor de mediastrategie en media-inkoop van Kamera Express.

Martijn Peeters, Marketing Manager bij Kamera Express, over de reden waarom gekozen is om met Mediaxplain* de samenwerking aan te gaan; “Mediaxplain* biedt een extra stuk intelligence door effectonderzoek. Dit is een meerwaarde die voor ons zeer waardevol is. Aan de hand van deze kennis kunnen we mediabudgetten slimmer inzetten en zodoende met scherp schieten. Kamera Express verovert de markt samen met Mediaxplain*!”

Over Kamera Express
Kamera Express is een groeiende organisatie gericht op de verkoop van een compleet assortiment op het gebied van fotografie en video. Ze opereerde tot nu toe nog primair binnen de Nederlandse markt. In 2011 gaat Kamera Express zich ook actief op het buitenland richten. Daarnaast zullen de verkopen via internet naar verwachting een steeds dominantere positie in gaan nemen de komende jaren. De totale organisatie kent thans 46 medewerkers en heeft, naast haar hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel, een vestiging in Amsterdam.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: