Skip to content
06/04/2011 / mediaxplain

Trots! Complimenten voor Android campagne van Dutchcowgirls

Het leuke van het werken bij een bureau is dat je iedere dag wel tien verschillende ‘petten’ op kan hebben. Persbericht voor klant x, fotomoment voor klant y enz. Wanneer er dan mooie PR uit voortkomt ben je hartstikke blij voor klant x of y, daar doe je het immers voor! Maar eerlijk is eerlijk, het is extra leuk als de campagne ook wordt opgemerkt door ‘kenners’.
Zie onderstaand een artikel van http://www.dutchcowgirls.nl n.a.v. de Android campagne die Mediaxplain voor The Phone House heeft ontwikkeld. :)!

Slim staaltje PR voor Android

Opvallen in de grote stroom aan persberichten en PR-stunts is niet altijd even makkelijk. Met het weggeven van ‘exclusiefjes’, houden van grootschalige onderzoeken en stunts proberen PR professionals de aandacht te trekken van menig journalist. Dat hierbij de plank wel eens volledig misgeslagen wordt, zal geen verrassing zijn. Vergeten wordt namelijk wel eens dat nieuws ook echt relevant moet zijn. Bovendien is het niet geheel onbelangrijk dat het aansluit te benaderen medium. Toch zie je af en toe een actie voorbij komen die goed in elkaar zit.

Slim staaltje PR voor Android

Lees hier het hele artikel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: