Skip to content
07/04/2011 / mediaxplain

Uitbreiding bij Mediaxplain*

Strategisch mediabureau Mediaxplain* heeft Robin Bach Kolling aangetrokken om de organisatie te versterken. Hij gaat werken als Consultant Interactieve Media in het team van Online Director Marc Arnold.

Robin is in dienst getreden als Consultant Interactieve Media en is in deze rol verantwoordelijk voor de planning en inkoop van online media, het

Robin Bach Kolling

Robin Bach Kolling

begeleiden en optimaliseren van online campagnes en het ondersteunen van de Interactive Director. Robin heeft hiervoor o.a. stage gelopen bij Spark & Co en op projectbasis gewerkt als projectmanager van onlinedatarooms voor biedprocessen bij grote fusies en overnames. Met deze nieuwe uitdaging zet hij een verdere stap in online media en strategie.

Over Mediaxplain*
Mediaxplain* is het strategische full service mediabureau uit Amsterdam, dat geleid wordt door Gun Nieuwenhuis en C.C. Hage. Met een bewezen geïntegreerde methode biedt Mediaxplain* een totaalaanpak voor communicatievraagstukken. Deze verloopt via de vier peilers van de organisatie: Planning, Interactive, Optimalisatie en PR. In de aanpak staat het maximaliseren van het effect van de boodschap centraal. Het bureau ontwikkelt de media- en communicatiestrategie voor organisaties als The Phonehouse, NCOI, TUI en VSM.

Mediaxplain* interactive
Mediaxplain* interactive vervult binnen de geïntegreerde werkwijze van Mediaxplain* een belangrijke rol om het online effect in termen van conversie van verschillende media-inzet inzichtelijk te maken. De afdeling is gespecialiseerd in de diverse vormen van online marketing, zoals; effectgerichte display campagnes, awareness campagnes, zoekmachine marketing, website optimalisatie, mobile advertising en affiliate marketing.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: