Skip to content
27/04/2011 / mediaxplain

RTL Nederland neemt SLAM!FM over

Wat gebeurd er veel in medialand! Vorige week stonden de kranten nog vol over de overname van SBS door Sanoma Media en John de Mol. Vandaag is er opnieuw overname nieuws…RTL Nederland neemt  SLAM!FM over. Ook het interactieve tv-station SLAM!TV wordt onderdeel van RTL. Na een succesvolle samenwerking tussen de sales-afdeling van Radio 538, Radio 10 Gold en SLAM!FM wordt het radiostation nu opgenomen in de totale Family of Radio Stations van RTL. Een mooie overname met nieuwe kansen voor alle betrokken partijen!

SLAM!FM is trots: “Wij zijn heel trots dat RTL ons bedrijf verder wil uitbouwen. Hierdoor ontstaan voor ons station enorme groeikansen voor zowel het merk als voor de mensen voor en achter de microfoon.”   (Jacqueline Bierhorst, Directeur SLAM!FM)

RTL Nederland ziet een wens in vervulling gaan: “We hebben al langer de wens om onze Family of Radio Stations uit te breiden. Met de verdeling van de radiofrequenties is er de komende zes jaar zekerheid in het radiolandschap. Daarmee is dit het perfecte moment om een belangrijke strategische stap te zetten met de overname van SLAM!FM. SLAM!FM is een ijzersterk merk en een prachtige aanvulling op de doelgroepen die we met Radio 538 en Radio 10 Gold al uitstekend bereiken.”  (Bert Habets, CEO RTL Nederland)

Radio 538 ziet mogelijkheden: “SLAM!FM is dé ideale springplank voor nieuw dj talent en wij hebben alles in huis om zowel het station als het talent tot verdere ontwikkeling te brengen.” (Jan-Willem Brüggenwirth, Algemeen Directeur Radio 538)

SLAM!FM bereikt wekelijks 1,2 miljoen luisteraars en blijft als zelfstandig radiostation bestaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: