Skip to content
30/08/2011 / mediaxplain

Campagne de warenmarkt naar Mediaxplain*

Amsterdam augustus 2011 – Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) heeft strategisch mediabureau Mediaxplain* gekozen om de nieuwe campagne voor de warenmarkt mediatechnisch te ontwikkelen. Mediaxplain* is verantwoordelijk voor de mediastrategie en -inkoop. De komende campagne voor de warenmarkt omvat spot en non-spot tv-inzet.

Maarten de Graaf, Beleidsadviseur bij het Hoofdbedrijfschap Detailhandel, vertelt waarom er gekozen is om met Mediaxplain* de samenwerking aan te gaan; “Mediaxplain* beschikt over gerichte expertise wat hen in staat stelt een doordacht advies te geven dat niet alleen gericht is op slimme inkoop maar ook op haalbaarheid en effectiviteit. Ze toetsen permanent of de behaalde resultaten kloppen met de verwachtingen en sturen waar nodig bij. Dit is een meerwaarde die voor ons zeer waardevol is. Op deze manier kunnen we ons mediabudget zo effectief mogelijk inzetten.”

Over HBD
Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel maakt zich sterk voor een gezonde detailhandel, waarin het goed ondernemen en werken is. In het HBD werken de ondernemers- en werknemersorganisaties in de detailhandel samen in het belang van de sector. Het bestuur wordt gevormd door afgevaardigden van MKB-Nederland, de Raad Nederlandse Detailhandel, Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel, FNV Bondgenoten en CNV Dienstenbond. Deze samenwerking garandeert dat beleid en activiteiten van het HBD steeds worden getoetst aan de belangen van ondernemers en medewerkers in de sector.

HBD voert naast de campagne voor de warenmark ook promotiecampagnes voor warme bakkers en banketbakkers, dierenspeciaalzaken en de agf-detailhandel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: