Skip to content
07/10/2011 / mediaxplain

Friesland Bank, gefeliciteerd!

Friesland Bank is gisteravond, tijdens de RAB Radio Awards 2011, uitgeroepen tot Radioadverteerder van het Jaar 2011. Gefeliciteerd! Naast Friesland Bank waren ook Albert Heijn en Pearle genomineerd voor die titel. De jury oordeelde dat Friesland Bank een jonge radioadverteerder is die,  in een voor de financiële sector lastige tijd, direct en zeer krachtig aanwezig is.

Het afgelopen jaar heeft Mediaxplain*  intensief samengewerkt met Friesland Bank en heeft o.a. advies gegeven over hoe de mediacampagne zo succesvol mogelijk neergezet kon worden. Mediaxplain* feliciteert Friesland Bank met deze campagne die, naast de realisatie van het gewenste effect, ook een positieve indruk heeft gemaakt op het publiek. De jury beoordeelde de campagne als een campagne ‘met een eigen tone of voice, warm en persoonlijk maar met veel zelfreflectie door combinatie van “Snelle business man” en “Friese nuchterheid”.

Sander Baesjou, Directeur Marketing & Communicatie van Friesland Bank is trots: “Dat onze reclame campagne aanslaat was al duidelijk door de forse groei in spaargelden en het groot aantal nieuwe klanten. We zijn er trots op dat onze campagne nu ook beloond is door een vakjury uit de reclamewereld.”

Alle radiocommercials van Friesland Bank zijn te beluisteren via:
http://www.frieslandbank.nl/OverOns/commercials/Pages/Radiocommercials.aspx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: